Kauppakamari

Yrittäjän Päivä -brändimuotoilu

Kuva: Opa Latvala, Yrittäjän Päivän kuvapankki

Yrittäjä on päivänsä ansainnut.

Yrittäjän Päivä on vuodesta 1997 alkaen järjestetty jokavuotinen juhlapäivä ja tapahtuma.

Suomen yrittäjiä ja yrittäjyyttä kohottava kansallinen merkkipäivä kokoaa kaikki suomalaiset yrittäjät verkostoitumaan ja juhlimaan menneen vuoden saavutuksia vuosittain 5. syyskuuta. Tapahtuma lisää kiinnostusta ja arvostusta yrittäjyyteen sekä parantaa eri alojen liiketoimintamahdollisuuksia yhteisöllisyyden kautta.

Yrittäjän Päivä -brändin kehittämisprosessi polkaistiin käyntiin työpajalla, jossa tulkittiin brändin nykytilan ydintekijöitä ja edellytyksiä kehittämisprosessia varten. Prosessin edetessä Yrittäjän päivän symboliksi valikoitui Helsingin Kampin aukiolla sijaitseva Eva Löfdahlin suunnittelema Yrittäjäveistos. Veistos tuotiin aukiolle 5.9.2006 ja sen merkitys todettiin väkeväksi symboliksi myös Yrittäjän Päivän visuaalisena identiteettinä.

Viiden tähden brändikokemus

”Kautto & Konstig suunnitteli ja toteutti valtakunnallisen Yrittäjän päivän nettisivu- ja ilmeuudistuksen 2019. Koko prosessi sujui erittäin vaivattomasti ja kommunikointi pelasi erinomaisesti. Samuel oli tehnyt hyvää ja tarkkaa taustatyötä jo ennen projektin varsinaista aloittamista, ja työskentely oli suoraviivaista ja mutkatonta läpi projektin. Lopputulos puhutteli sekä Yrittäjän Päivä -säätiötä, että verkostoa raikkaudellaan ja moderniudellaan. Voin lämmöllä suositella Kauttoa vastaaviin projekteihin!”

 

Jenna Tuominen, projektipäällikkö, valtakunnallisen Yrittäjän päivän pääjuhla 2019 / tapahtumakoordinaattori, Tampereen kauppakamari

Asiakkaan edustaja arvioi työmme vapaaehtoisesti seuraavasti:

 

Designprosessi kokonaisuudessaan:

Kommunikointi muotoiluprosessin aikana:

Työn ydinongelmien löytäminen, ymmärtäminen ja ratkaiseminen:

Kuinka todennäköisesti suosittelisit palvelua kollegalle, kumppanille tai tuttavalle?